En ymmärrä miksi te uskovaiset tulette näille palstoille. Ette täällä ketään käännytä. Päin vastoin ahdasmielisyytenne toimii juuri toisin päin.

Se saa karttamaan juuri uskontoa. Vähemmistö homoista harrastaa anaalipuuhia. Seksiä voi harrastaa muutenki. En tullut palstallenne uskontoa kauppaamaan, vaan julistamaan Jumalan tahtoa ja luomiseen perustuvaa ihmisarvoa. Tämä uskovainen juoksee roikkumassa slingeissä aina kun vaimon silmä välttää ja sunnuntaisin on sitten niin hurskasta että. Runsaasti liukuvoidetta, aluksi sormetetaan ja kalu sisään rauhallisesti sen mukaan miltä susta tuntuu tai toisesta jos olet itse panemassa.

Jos tuntuu pahalta niin ei väkisin yrittämistä. Voitte hyväilä toisianne käsillä, kokeilla imemistä ja jos se että saa nukkua ensimmäisen kerran rakkaansa vieressä tuntuu hienolta. Ihme, ettei kukaan täällä kerro näille aloittelijoille suolen huuhtomisesta, jos kerran anaaliseksiä halutaan kokeilla.

Mielestäni voitte aloittaa ne touhut vähän hellemmin näin alkuun ja sitten, kun olette oppineet peräsuolen puhdistamisen, voitte varovasti siirtyä sille puolelle, sillä ette varmaan itsekään halua ulosteen kanssa leikkiä ja sotkea paikkoja.

Lavemangissakin huuhtelussa on varmaan teilläkin opettelemista ennenkuin se onnistuu kunnolla, joten kannattaa edetä rauhallisesti, helliä hetkiä ja läheisyyttä saatte varmaan muutenkin ja se on minusta tärkeintä.

Oikeastaan muuta ei tarvitse lisätä, kuin että kannattaa yksin kotona ollessaan harjoitella ja kokeilla huuhtelua ja sormileikkejä tai vastaavaa niin kahdestaan asiat sujuvat sitten paljon helpommin.

Voihan perse olla vähän tulessa mutta kun vedät käteeen samalla kun saat takaapäin. Pitäkää taukoja ja ostakaa liukastetta. Mä en pelkää kortsutonta peppuseksiä, kortsu kadottaa tunto aistia peniksestä. Suihku on helpoin paikka Entä jos ripulisavikurat purskahtaa silmille? Millä ne voi kätevämmin pestä? Liukkaria ja sormilla lämmittelyä kunnes sisälle menee kaksi-kolme sormea, ei varmasti tunnu kipua Liukastetta lisäätte tarvittaessa.

Ensinnäkään tuon ikäisen ei tulisi harrastaa seksiä yhtään missään muodossa, saati varsinkaan anaalia. Odota vielä muutama vuosi, nuorena voit tuhota elämäsi monella tapaa, jota kadut myöhemmin. Itte ainakin olin yläasteikäisenä semmoisissa teinihormonipöllyissä että tuo aika oli ylivoimaisesti aktiivisinta.

Meinaan vain että kaipa sille jokin luonnollinen selitys on, minkä vuoksi just tuon ikäisenä panettaa aamusta iltaan. Toki sitä voi yrittää tilkitä milloin uskonnollisilla milloin muilla keinotekoisilla syillä Kannattaa ehdottomasti odottaa sinne jonnekin 23 - vuotiaaksi, ennen kuin harrastaa seksiä missään muodossa.

Sitten kuuluu pieneen vähemmistöön ja kaduttaa vanhemmalla iällä niin helvetisti, että miksen minä jo silloin nuorena Ku sattu aivan älyttömästi, että oksat pois! Mut aikasemmat lisäykset siihen vaikka kuinka harhoittelin Straponilla vuotiaasta lähtien niin silti se sattu ku korkattiin, mutta toki toisen kautta nuoruuteen kuuluu erillaisten asioiden kokeileminen, jotenpa mikäs siinä ja nuorena se on toki parempaakin ku on tiukkaakin mut pääset kylläkin siitä eroon ku annat vaan palaa ja seuraavat kerrat sujuukin paljon joustavammin ku ei pers lihakset enään ahita eikä kipu häiritse.

Kaiken kokenut Wanha Ikäloppu wuotias Gay-mies. Miten viikonloppu sujui, menikö kaikki kuten olitte suunnitelleet. Juuh uteliaita ollaan kerro nyt oliko nautinto vai sattuko se??? Hyvin suurella todennäköisyydellä se poika jonka kanssa olit näkee tämän ketjun. Ei nimittäin näitä foorumeita loppujen lopuksi paljoa ole. En kommentoi mitään miten meni. Arvostan kumminkin vinkkejä jotka sain. Mä suosittelen ennen niitä anaalipuuhia ihan suutelua ja muuta hyväilyä, ei vain huulet vain myös muukin keho käyttöön.

Ekalla kerralla kantsii tehdä enimmikseen sitä, mistä nauttii sillä väkisin väännetty jättää traumoja eikä se ole yhtään kivaa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Haluan seksiä mutta pelkään kipua Olen siis v. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Lisätietoja merkkiä jäljellä. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Vinkkejä ekakertalaiselle? Eli olen tapaamassa ekaa kertaa seksin merkeissä toisen miehen niin mitä pitäisi ottaa huomioon esim kehon, karvoituksen, ilmapiirin luomisen Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin.

Kik turvallisuus Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa. No kunhan nyt käyt vaikka suihkussa Kaikki karvat vai jotkin tietyt? Jos tuntuu siltä ettet pystykkään niin kieltäydyt rohkeasti, sun aikas koittaa vielä.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Entä onko seksin aikana jotain erityistä huomioitavaa ettei menisi ihan sähläämiseksi? Näiden asioiden kysyminen tälläseltä palstalta, jossa on erilaisia ihmisiä erilaisine mieltymyksineen, ei välttämättä ole kovin järkevää. Ne vinkit mitä täällä porukkaa antaa ei välttämättä kohtaa sinun seksikumppanisi mieltymysten kanssa. Toki on hyvä olla puhtaana ja siistittynä, mutta itse en ajelisi kokonaan posliiniksi yhdenkään miehen takia.

Ennen kaikkea sinun tulisi kysyä siltä mieheltä, että mistä tykkää. Omista mieltymyksistä on hyvä puhua toisen kanssa ennen seksiä, koska seksin yhteydessä ei välttämättä kehtaa toista alkaa neuvomaan tai huomauttamaan asioista. Sain sellaisen käsityksen, ettet ole siis seksiä toisen miehen kanssa aikaisemmin harrastanut? Toisaalta on ymmärrettävää, että mietit tälläisiä asioita, mutta olisi oikeasti hyvä, että puhuisit sen seksipartnerisi.

Onko se teidän molempien ensimmäinen kokemus vai onko hän jo kokenut? Jos hän on kokenut niin silloinhan hän osaa sinulle myös kertoa mieltymyksistään ja toiveistaan. Kyseessä on sinun ensimmäinen kokemuksesi ja siitä pitäisi tehdä sinulle mahdollisimman turvallinen ja positiivinen kokemus. Jos stressaat etukäteen jotain ilmapiiriasioita ym. Sitä suolihuuhtelua en lähtisi tekemään ellette sitten ole sopineet, että harrastatte anaaliseksiä.

Eikä se suolihuuhtelu ole niin välttämätön aina ja riittää kun on käynyt veskissä. Harvoin mitään jämiä vehkeessä on panon jälkeen. Tietenkin jos hän haluaa rimmausta harrastaa eli nuolla takapäätäsi niin varmaan sit on hyvä tehdä kaikenmaailman huuhtelut ja karvojen ajelut sieltä röörin ympäriltä. Oma kokemukseni tapahtui aika extempore eikä siinä paljoa oltu valmisteltu vaan asiat menee sillä hetkellä kuten ne menee, omalla painollaan.

Mutta turha siinä on alkaa jotain showta vääntää tai feikkaamaan omaa käytöstä. Etukäteen murehtiminen voi pilata koko tilanteen. Mutta joo, sanon vielä että juttele sen miehen kanssa. Karvoja ei tarvitse ajella, iho menee vain rikki.

Tietysti kannattaa käydä suihkussa ja laittaa puhtaat vaatteet päälle. Kynnet, parta ja hiukset täytyy olla leikattu ja hampaat pesty. Seksi on usein söhellystä, mutta sen oppii kun harjoittelee. Kondomia täytyy käyttää, jos harrastaa anaaliseksiä.

Peräsuoli ei ole tarkoitettu siihen, että sinne työnnetään toisen miehen penis. Peräsuoli on tarkoitettu ulosteen poistamiseen ruoansulatuskanavasta. Arvosta itseäsi ja Jumalan sinulle luomaa kehoa niin paljon, ettet alennu anaalipuuhiin. Osoita rakkautta muulla tavoin. En ymmärrä miksi te uskovaiset tulette näille palstoille. Ette täällä ketään käännytä. Päin vastoin ahdasmielisyytenne toimii juuri toisin päin. Se saa karttamaan juuri uskontoa. Vähemmistö homoista harrastaa anaalipuuhia. Seksiä voi harrastaa muutenki.

En tullut palstallenne uskontoa kauppaamaan, vaan julistamaan Jumalan tahtoa ja luomiseen perustuvaa ihmisarvoa. Tämä uskovainen juoksee roikkumassa slingeissä aina kun vaimon silmä välttää ja sunnuntaisin on sitten niin hurskasta että. Runsaasti liukuvoidetta, aluksi sormetetaan ja kalu sisään rauhallisesti sen mukaan miltä susta tuntuu tai toisesta jos olet itse panemassa. Jos tuntuu pahalta niin ei väkisin yrittämistä.

Voitte hyväilä toisianne käsillä, kokeilla imemistä ja jos se että saa nukkua ensimmäisen kerran rakkaansa vieressä tuntuu hienolta. Ihme, ettei kukaan täällä kerro näille aloittelijoille suolen huuhtomisesta, jos kerran anaaliseksiä halutaan kokeilla. Mielestäni voitte aloittaa ne touhut vähän hellemmin näin alkuun ja sitten, kun olette oppineet peräsuolen puhdistamisen, voitte varovasti siirtyä sille puolelle, sillä ette varmaan itsekään halua ulosteen kanssa leikkiä ja sotkea paikkoja.

Lavemangissakin huuhtelussa on varmaan teilläkin opettelemista ennenkuin se onnistuu kunnolla, joten kannattaa edetä rauhallisesti, helliä hetkiä ja läheisyyttä saatte varmaan muutenkin ja se on minusta tärkeintä. Oikeastaan muuta ei tarvitse lisätä, kuin että kannattaa yksin kotona ollessaan harjoitella ja kokeilla huuhtelua ja sormileikkejä tai vastaavaa niin kahdestaan asiat sujuvat sitten paljon helpommin.

Voihan perse olla vähän tulessa mutta kun vedät käteeen samalla kun saat takaapäin. Pitäkää taukoja ja ostakaa liukastetta. Mä en pelkää kortsutonta peppuseksiä, kortsu kadottaa tunto aistia peniksestä.

Suihku on helpoin paikka Entä jos ripulisavikurat purskahtaa silmille? Millä ne voi kätevämmin pestä? Liukkaria ja sormilla lämmittelyä kunnes sisälle menee kaksi-kolme sormea, ei varmasti tunnu kipua Liukastetta lisäätte tarvittaessa.

Ensinnäkään tuon ikäisen ei tulisi harrastaa seksiä yhtään missään muodossa, saati varsinkaan anaalia. Odota vielä muutama vuosi, nuorena voit tuhota elämäsi monella tapaa, jota kadut myöhemmin. Itte ainakin olin yläasteikäisenä semmoisissa teinihormonipöllyissä että tuo aika oli ylivoimaisesti aktiivisinta.

Meinaan vain että kaipa sille jokin luonnollinen selitys on, minkä vuoksi just tuon ikäisenä panettaa aamusta iltaan. Toki sitä voi yrittää tilkitä milloin uskonnollisilla milloin muilla keinotekoisilla syillä Kannattaa ehdottomasti odottaa sinne jonnekin 23 - vuotiaaksi, ennen kuin harrastaa seksiä missään muodossa.

Sitten kuuluu pieneen vähemmistöön ja kaduttaa vanhemmalla iällä niin helvetisti, että miksen minä jo silloin nuorena Ku sattu aivan älyttömästi, että oksat pois! Mut aikasemmat lisäykset siihen vaikka kuinka harhoittelin Straponilla vuotiaasta lähtien niin silti se sattu ku korkattiin, mutta toki toisen kautta nuoruuteen kuuluu erillaisten asioiden kokeileminen, jotenpa mikäs siinä ja nuorena se on toki parempaakin ku on tiukkaakin mut pääset kylläkin siitä eroon ku annat vaan palaa ja seuraavat kerrat sujuukin paljon joustavammin ku ei pers lihakset enään ahita eikä kipu häiritse.

Kaiken kokenut Wanha Ikäloppu wuotias Gay-mies. Miten viikonloppu sujui, menikö kaikki kuten olitte suunnitelleet. Juuh uteliaita ollaan kerro nyt oliko nautinto vai sattuko se??? Hyvin suurella todennäköisyydellä se poika jonka kanssa olit näkee tämän ketjun. Ei nimittäin näitä foorumeita loppujen lopuksi paljoa ole. En kommentoi mitään miten meni.

Arvostan kumminkin vinkkejä jotka sain. Mä suosittelen ennen niitä anaalipuuhia ihan suutelua ja muuta hyväilyä, ei vain huulet vain myös muukin keho käyttöön.

Ekalla kerralla kantsii tehdä enimmikseen sitä, mistä nauttii sillä väkisin väännetty jättää traumoja eikä se ole yhtään kivaa. Vastaa alkuperäiseen viestiin Haluan seksiä mutta pelkään kipua Olen siis v. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Kyseessä on sinun ensimmäinen kokemuksesi ja siitä pitäisi tehdä sinulle mahdollisimman turvallinen ja positiivinen kokemus. Jos stressaat etukäteen jotain ilmapiiriasioita ym. Sitä suolihuuhtelua en lähtisi tekemään ellette sitten ole sopineet, että harrastatte anaaliseksiä. Eikä se suolihuuhtelu ole niin välttämätön aina ja riittää kun on käynyt veskissä. Harvoin mitään jämiä vehkeessä on panon jälkeen.

Tietenkin jos hän haluaa rimmausta harrastaa eli nuolla takapäätäsi niin varmaan sit on hyvä tehdä kaikenmaailman huuhtelut ja karvojen ajelut sieltä röörin ympäriltä. Oma kokemukseni tapahtui aika extempore eikä siinä paljoa oltu valmisteltu vaan asiat menee sillä hetkellä kuten ne menee, omalla painollaan.

Mutta turha siinä on alkaa jotain showta vääntää tai feikkaamaan omaa käytöstä. Etukäteen murehtiminen voi pilata koko tilanteen. Mutta joo, sanon vielä että juttele sen miehen kanssa. Karvoja ei tarvitse ajella, iho menee vain rikki. Tietysti kannattaa käydä suihkussa ja laittaa puhtaat vaatteet päälle. Kynnet, parta ja hiukset täytyy olla leikattu ja hampaat pesty.

Seksi on usein söhellystä, mutta sen oppii kun harjoittelee. Kondomia täytyy käyttää, jos harrastaa anaaliseksiä. Ensimmäisellä kerralla sitä ei välttämättä kannata harrastaa, mutta toisaalta, joskus se ensimmäinen kerta kuitenkin on. Tuntemattomiin ihmisiin kannattaa suhtautua varauksella.

Älä koskaan mene kenenkään asuntoon suoraa päätä näkemättä ihmistä ensin! Tapaaminen on hyvä sopia julkiselle paikalle.

Jos tapaamasi henkilö yhtään epäilyttää, jätä tyyppi väliin. Epäsiistin, humalaisen, narkkarin tai ikänsä valehdelleen sattuessa kohdalle poistu paikalta. Mulla oli eka kerta miehen kanssa vajaa vuosi sitten enkä mitenkään erikoisesti siihen valmistautunut. Kävin suihkussa, ajoin parran ja laitoin deodoranttia.

Sit vessassa kävin n. Olimme etukäteen sopineet aika tarkasti, mitä tapaamisen aikana tekisimme, joten mikään ei tullut yllätyksenä. Kumppani oli kokeneempi ja tiesi, mitä teki.

Sain hyvän ekan kokemuksen ja nautin tosi paljon. Hymyillen sai lähteä pois ja olemme tapailleet epäsäännöllisen säännöllisesti sen jälkeen. Eli perushygienia kuntoon, puhutte mitä kumpainenkin haluaa ja sit vain puuhastelemaan. Vastaa alkuperäiseen viestiin Vinkkejä ekakertalaiselle?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Hekku homoseksiä gay

: Hekku homoseksiä gay

Hekku homoseksiä gay Vai täytyykö tyytyä vain Saksan rajalliseen tarjontaan? Ensinnäkään tuon ikäisen ei tulisi harrastaa seksiä yhtään missään muodossa, saati varsinkaan anaalia. Sit vessassa kävin n. Olimme etukäteen sopineet aika tarkasti, mitä tapaamisen aikana tekisimme, joten mikään ei tullut yllätyksenä. Jos tulee kuitenkin tunne siitä, ettei ole vielä ihan valmis panoihin, niin jätä tekemättä. Olisi hyvä jo nyt vähän venyttää anusta, jotta sisään meno kävisi helposti, "hekku homoseksiä gay".
Seksitreffit omakuva thai gay hieronta sotkamo 780
Hekku homoseksiä gay Lavemangissakin huuhtelussa on varmaan teilläkin opettelemista ennenkuin se onnistuu kunnolla, hekku homoseksiä gay, joten kannattaa edetä rauhallisesti, helliä hetkiä ja läheisyyttä saatte varmaan muutenkin ja se on minusta tärkeintä. Muistakaa käyttää liukkaria riittävän paljon. Päin vastoin ahdasmielisyytenne toimii juuri toisin päin. Ne vinkit mitä täällä porukkaa antaa ei välttämättä kohtaa sinun seksikumppanisi mieltymysten kanssa. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ihme, ettei kukaan täällä kerro näille aloittelijoille suolen huuhtomisesta, jos kerran anaaliseksiä halutaan kokeilla. Onko silloin kondomin käyttö tarpeellinen?

Hekku homoseksiä gay

lcsglobal.net - Suomen suosituin erotiikkaportaali! Katso myös kiihkeät gay-sivut! lcsglobal.net · Seksiä puhelimeen · Live-Sekstarit Tekstaa hävyttömästi kivoille. helmikuu Omista mieltymyksistä on hyvä puhua toisen kanssa ennen seksiä, koska seksin yhteydessä ei välttämättä kehtaa toista alkaa neuvomaan tai. tammikuu bb numerohaku netissä hekku erotiikka chat vaimolle vierasta pano seuraa jyväskylä homoseksiä free sex webcam ilmaiset gay videot.